Preguntes freqüents

PUC VEURE LES SLIDE&SWING ABANS DE COMPRAR-LES? caret-up-solid.png caret-down-solid.png

Pots passar a veure les sabates, emprovar-te-les i comprar-les a la nostra botiga. Estem al carrer Bruniquer 15, 08012 Barcelona, al barri de Gràcia, molt a prop de la parada de Metro Joanic

ON ES FABRIQUEN LES SLIDE&SWING? AMB QUINS MATERIALS ESTAN FETES? caret-up-solid.png caret-down-solid.png

Les sabates slide&swing estan dissenyades a Barcelona i fabricades a Sax (Elda, Alacant). Es confeccionen en pell 100% incloent-hi la nostra característica sola de cuir. D’aquesta manera es garanteix una perfecta transpiració del peu.

COM ALLARGAR LA VIDA DE LES MEVES SLIDE&SWING? caret-up-solid.png caret-down-solid.png

Com les sabates estan fabricades íntegrament en pell el més important és mantenir-les hidratades. Això s’aconsegueix posant-hi una mica de crema hidratant cada cert temps. Qualsevol crema és bona, nosaltres utilitzem la crema Nivea de tota la vida.

La sola de cuir també necessita hidratació per evitar que no s’esquerdi amb el temps. Igual que passa amb la pell del nostre cos, els canvis de temperatura i d’humitat són els seus grans i inevitables enemics. Però no t’has de preocupar, hidratant les teves slide&swinguna vegada al mes és més que suficient.

Si algun dia les sabates es mullen molt, el millor és omplir-les amb paper absorbent i esperar com a mínim 24 h perquè s’assequin. El paper de diari és el que millor funciona. Una vegada seques, treu el paper i posa-hi una bona capa de crema hidratant per tota la sabata (interior, exterior i sola). Deixa-les 24 o 48 h més fins que la crema s’absorbeixi totalment.

Després d’un temps d’ús és normal que apareguin a la pell petites rascades en forma de ratlles o marques. En aquest cas, es poden utilitzar els betums que comercialitzen els sabaters i que reparen l’aspecte de la sabata.

La sola de cuir amb l’ús es va desgastant, però això no vol dir que la vida de la sabata s’acabi i l’haguem de llençar. Podem portar-les al sabater i demanar-li que hi posi mitja sola de cuir com l’original, o de goma si la volem antilliscant.

Consulta qualsevol altre dubte que tinguis escrivint-nos un mail a info@slideandswing.es i et respondrem el més aviat possible.

TENEN GARANTÍA? caret-up-solid.png caret-down-solid.png

Les slide&swing tenen la garantia i l’aval d’estar fabricades en una de les fàbriques amb millor reputació i més experiència de la província d’Alacant. Tot i que no disposen d’una garantia com la que poguessin tenir altres productes electrònics o similars, en el cas que tinguis qualsevol problema amb les teves sabates no dubtis a posar-te en contacte. Es farà el possible per solucionar-ho. Escriu-nos un mail ainfo@slideandswing.es

COM PUC COMPRAR? caret-up-solid.png caret-down-solid.png

Entra a la pestanya “botiga” i veuràs que la navegació és força intuïtiva. Tria el model, el número i el color que més t’agradi. Una vegada hagis introduït les dades de pagament i d’enviament, rebrem la comanda i t’enviarem un mail de confirmació amb les dades. En 48/72 h com a molt tard les rebràs en l’adreça que ens hagis facilitat.

COM PUC REGALAR UNES SLIDE&SWING UTILITZANT UN VAL REGAL? caret-up-solid.png caret-down-solid.png

Només has d’escollir el tipus de val regal que desitgis i realitzar el procés de compra. Quan l'hagis acabat ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te un codi promocional amb l'import seleccionat per bescanviar a la botiga o per fer-hi amb una compra online.

Durant el procés de compra del val podràs escollir la adreça d'entrega de les sabates i s'afegiràn les despeses d'enviament (0 € per Espanya / 25 € per paisos de la Unió Europea / 30 € per enviaments internacionals).

Si no saps on s'han d'entregar les sabates, escriu-nos al mail info@slideandswing.es i t'expliquem com fer-ho.

IMPORTANT: el val regal no es pot canviar per el seu import en diners.

>NO VISC A ESPANYA. PUC FER UNA COMANDA? caret-up-solid.png caret-down-solid.png

Si no vius a Espanya, pots fer una comanda i comprar igualment. El procés és exactament el mateix, l’únic que varia és el preu dels ports d’enviament. Ens encantaria veure les slide&swing arreu del món!.

ELS PREUS INCLOUEN L’IVA I LES DESPESES D’ENVIAMENT? caret-up-solid.png caret-down-solid.png

Tots els preus que apareixen a la pàgina inclouen l’IVA, i és el preu final que pagaràs per les teves sabates.

Les despeses d’enviament depenen de la destinació de la comanda:

  • Per a lliuraments a Espanya, Andorra i Portugal: les despeses d’enviament estan incloses.
  • Per a la resta de la Unió Europea, les despeses d’enviament són de 25 €.
  • Per a la resta de la Unió Europea, les despeses d’enviament són de 25 €.