Sobre Nosaltres

¿Quiénes Somos?

Slide&swing es una marca de sabates fetes a ma i 100% en pell a Sax, Alacant. Va sortir a la llum al Març del 2013 de la ma de la Laura Barbao, desprès d’un intens any de feina en aquest projecte conjuntament amb la dissenyadora Cristina Cipitria, i aquesta es la historia:

“Vaig començar les primeres classes de Lindy Hop al 2010 i mai m’havia pensat que em dedicaria a fer sabates. Després d’un temps de ball intensiu, la meva necessitat de trobar un bon calçat no es veia satisfeta. Així que vaig començar a pensar a crear una marca per ballar swing, que tingues les característiques que necessitava per passar hores a la pista de ball:

  • Transpirables, molt necessari per mi tenir un bon calçat que deixes evaporar la suor
  • Lleugers, volia evitar l’augment de fatiga per l’excessiu pes de les sabates i que no em treiesin “energia per ballar”.
  • Resistents, pensava que el fet de que fossin transpirables i lleugers no afectés la seva resistència, per no haver de comprar un parell nou cada 2 mesos
  • Fabricació de proximitat i aprofitar així la qualitat i experiència de la industria sabatera a Alacant.
  • Qualitat/preu, fabricar amb totes aquestes característiques un calçat d’una relació qualitat/preu immillorable.”

Un canvi laboral i la trobada amb la Cristina ens va portar a treballar juntes en un sector que cap de les dues tenia molta experiència, però en lo que vam posar moltes ganes i hores de feina.

Després d’alguns cursos de formació, en els que vam fer contactes, vam tenir l’oportunitat de conèixer al nostre fabricant a Sax (Alacant). La nostra primera reunió va ser al Setembre del 2012, i tras una llarga conversa explicant el projecte, vam començar amb els primers prototips.

LA HISTORIA CONTINÚA...

Des·de aleshores hem evolucionat molt, sempre treballant en equip amb les mateixes persones, fent créixer la nostra confiança mútua i aconseguint que la nostra filosofia d’empresa es vegi reflectida als slide&swing.

Vam obrir la nostra primera botiga al barri de Gràcia a Barcelona (C/Bruniquer 15), i ara a mes de la Laura (CEO) hem aconseguit ampliar l’equip, formen part d’ell Cristina (dissenyadora industrial) i Eva (internacional y distribució) A mes col·laborem puntualment amb diferents professionals que ens han aportat la seva visió, ajuda i feina, lo que ens ha permès seguir creixen, tan professional com personalment: Swingyourpics, Nuria Aguade, The Tree on the sea, Pemberley.

Durant aquest temps hem dissenyat i fabricat mes de 20 models diferents, i edició limitada numerada per celebrar el nostre 5é Aniversari. Ens sentim orgulloses de fabricar unes sabates d’una gran relació qualitat-preu, i de tenir una gran varietat de models que marquen la diferencia.

A mes a mes, actualment contem amb col·laboradors que venen slide&swing a altres ciutats, així que també ens podeu trobar a: